Chalet 1

Chalet 1
Vraagrpijs € 115.000  V.O.N.  VERKOCHT

Zeer ruim chalet op zeer ruim kavel

Meer informatie en bezichtigingen: www.Vostersonroerendgoed.nl 

Tel.nr. 0497 38 17 75

Fraai gelegen, goed onderhouden chalet met 2 slaapkamers, kantoor en vrijstaand bijgebouw met overkapping. 

NB de kleinste van de 2 bijgebouwen moet verwijderd worden.. Het bijgebouw met overkapping dient te worden aangepast en verkleind zodat het past binnen het reglement en bestemmingsplan. 

Fraai gelegen, goed onderhouden instapklaar chalet met 2 slaapkamers, kantoor en een vrijstaand bijgebouw. Dit chalet is gelegen op park Kempenbos op één van de grootste kavels. U zit hier heerlijk op uw eigen, privacy volle (huur)kavel. Het chalet is rustig gelegen doch op een steenworp afstand van het parkeerterrein. Dit chalet wordt indien gewenst gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd. Over dit chalet is geen overdrachtsbelasting (10.4%) verschuldigd.

Indeling:
U betreedt het chalet via het terras met overkapte entree. De hal geeft toegang tot alle vertrekken in de woning. In de hal is tevens een garderobe nis en er zijn twee losse schoenenkasten aanwezig. De eerste ruimte die we aantreffen is de kleine slaapkamer. Deze is voorzien van natuurlijk lichtinval en een stapelbed en een losse kast. Deze kamer is verbonden, (slechts afgesloten door een gordijn) aan een aparte kantoorruimte/slaapruimte, incl. twee kasten.
Teruggekeerd in de hal treffen we vervolgens een Cv-kast met opstelling Cv-installatie (Remeha Avanta 28C uit 2010) en aansluitend een provisieruimte/voorraadkast met de wasmachine en droger en een koel/vries combinatie.

De grote slaapkamer (12m2) is voorzien van groot bed met diverse vaste kasten en raampartij.
De badkamer is voorzien van een kitvrije douchecabine ( okt.2023) en een randloos verhoogd toilet (okt 2023) , wastafel, radiator en mechanische ventilatie. Vervolgens komen we in de woonkamer.

De woonkamer is royaal van oppervlakte en in L-vorm. Grote raampartijen zorgen voor voldoende lichtinval en er is een doorgang naar het terras middels openslaande tuindeuren. Een terras van ca. 18 m2 waar heerlijk gezeten kan worden met uitzicht over de eigen tuin.

Daarnaast is er een open verbinding met de keuken. De keuken uit 2014 is volwaardig qua apparatuur en in hoekopstelling. U treft de volgende apparatuur aan in de keuken: vaatwasser, combimagnetron, 4-pitsgasstel met afzuigkap, koelkast en RVS-spoelbak. In de woonkamer/keuken zijn diverse verwarmingsmogelijkheden, door de huidige eigenaar is in 2018 een airco-unit (inverter) aangebracht. Er is ook een losse elektrische radiator en een houtkachel. Daarnaast natuurlijk ook radiatoren. Verder zijn in deze ruimte inbouwspots met smart home functie.

Rondom het chalet is veel ruimte. Er is een grote tuin met solitaire bomen en graspartijen.
Er is een vrijstaand bijgebouw welke als kantoor of als extra slaapkamer gebruikt kan worden. Hier zijn tevens ook gas, elektra en een wateraansluiting aanwezig en een elektrische kachel en een losse airco.

Bijzonderheden
• Woonoppervlakte 78 m2
• Perceeloppervlakte 550 m2 (huurgrond)
• Meranti hardhouten kozijnen met dubbelzijdige beglazing
• Goed onderhouden chalet
• Bouwjaar 2000, uitgebouwd in 2005.
• EPDM dakbedekking uit 2018
• Nagenoeg overal horren voorzien
• Chalet wordt geleverd, indien gewenst incl. inventaris